.
.
.
.
………………..
مواد لازم:
مناسب برای ۴ نفر
دارچین : یک چوب
میخک : ۵ عدد
پودر زنجبیل : ۱/۴ قاشق چایخوری
شیر کم چرب : ۲ فنجان
هل : ۳ عدد
آب : ۳/۴ فنجان
چای : با توجه به اندازه شیر
شکر : به میزان دلخواه
دستور پخت:
ابتدا تمام ادویهها را که شامل میخک، دارچین، زنجبیل و هل است، با آب مخلوط و سپس شیر را اضافه کنید.
این مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد.
در ظرفی جداگانه، مقداری چای دم و در نهایت آن را با مقدار دلخواه شکر به این محتویات اضافه کنید.
چای یمنی باید به صورت گرم سرو شود.