نوشیدن سه فنجان یا بیشتر از قهوه به سبک ایتالیایی در کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات در مردان مؤثر است. این نوع قهوه با فشار بالا، بدون فیلتر و با آب بسیار داغ و پرحرارت تهیه میشود.
دانشمندان علاوه بر این، تأثیر عصاره قهوه ایتالیایی کافئین دار و بدون کافئین را نیز بر سلولهای سرطان پروستات در آزمایشگاه بررسی کردند و به این نتیجه رسیدند که عصاره قهوه کافئین دار انتشار سلولهای سرطانی را کم کرد. درواقع تأثیر مثبت قهوه در میان شرکت کنندگان بیش از هر ماده دیگری به خاطر وجود کافئین در قهوه است.
از سوی دیگر این مطالعه در جامعه ایتالیا که فرهنگ قهوه در میان مردمانش بسیار رایج است انجام شده است. درواقع تنها مقدار قهوه مصرفی مهم نیست بلکه فرایند و طرز تهیه آن نیز در کاهش ابتلا به سرطان پروستات نکته قابل توجهی است؛ بنابراین بهتر است آقایان از نوشیدن اسپرسو و کاپوچینو به سبک ایتالیایی با فشار زیاد، بدون فیلتر و با آب بسیار جوش تهیه میشوند غفلت نکنند.