مصرف انجیر چه به صورت تازه و چه به صورت خشک حاوی فواید متعددی است.به گفته محققان دانشگاه اینسبروک اتریش، میوه کاملا رسیده انجیر که در آستانه خراب شدن باشد حاوی بیشترین میزان آنتی اکسیدان است. در ادامه به برخی فواید انجیر برای سلامت اشاره میشود.
حفظ رطوبت پوست
خوردن انجیر کمک میکند تا پوست جوان و شاداب به نظر برسد. اسیدهای چرب اُمگا-۳ موجود در انجیر از پوست حفاظت میکنند؛ با علائم پیری مقابله میکنند؛ و قرمزی مربوط به آکنه و سایر مشکلات پوستی ناشی از ترکیبات ضدالتهابی را کاهش میدهند.
کمک به هضم غذا
انجیر منبع عالی فیبر رژیمی بوده که به هضم غذا و کنترل وزن کمک میکند. میزان فیبر بالای این میوه، آب را جذب میکند و دفع مدفوع را راحت تر مینماید. این میوه بهترین گزینه برای درمان یبوست است. همچنین وجود آنزیم موسوم به فیسین در انجیر قادر به متابولیز پروتئین به اسیدآمینه است که میتواند منجر به کاهش وزن شود.
مقابله با سرطان پوست
انجیر حاوی فیتوشیمیایی موسوم به «بنزآلدئید»، عنصر فعال موجود در عصاره آب این میوه، است که دارای قابلیتهای مقابله با سرطان است. در مطالعه سال ۲۰۱۲ مشخص شد انجیر منبع خوب ترکیبات بیواکتیو نظیر فنولیک، کومارین و اسیدهای چرب است که میتواند در درمان سرطانهای پوست بجز ملانوم موثر باشد. بهعلاوه، انجیر حاوی کومارینهای است که برای سرطانهای پوست و پروستات مورد استفاده قرار میگیرد.