طرز تهیه آن مشابه چای سبز میباشد. ابتدا آب را جوشانده، سپس ده دقیقه صبر کرده تا دمای آب به هشتاد درجه سانتیگراد برسد (آنتی اکسیدان های موجود در چای سفید و چای سبز به دمای بالاتر از هشتاد درجه حساس بوده و از بین میروند). سپس یک قاشق چایخوری چای سفید داخل فنجان ریخته و آب هشتاد درجه را به آن اضافه کرده و یک درپوش بر روی آن قرار داده (برای این کار میتوان از لیوان مخصوص چای سبز استفاده کرد). بعد از پنج تا هشت دقیقه چای دم کشیده و آماده مصرف میباشد. دم کرده چای سفید به رنگ زرد کم رنگ است و دارای طعمی منحصر به فرد بوده و مقداری شیرین است.
خواص شمرده شده برای چای سفید ارزش آن را حتی بالاتر از چای سبز قرار داده است. در فرآیند تخمیر چای سفید (از زمانی که برگ چای چیده میشود تا زمانی که در معرض هوا قرار میگیرد ) تغییراتی در ترکیبات چای رخ میدهد که مقدار کافئین را به حداقل ممکن میرساند.
آن چه مسلم است این است که نوشیدن یک تا دو فنجان چای سفید به صورت روزانه میتواند فواید بسیار زیادی برای همه ما داشته باشد و با وجود گرانی و کمتر در دسترس بودن ارزش امتحان کردنش را دارد.