کارشناسان تغذیه توصیه میکنند برای حفظ سلامت قلب در میان وعدهها مواد خوراکی سالم مصرف کنید.در ادامه با ماده خوراکی سالم برای قلب آشنا میشوید.
پنیر آسیایی
برخلاف سایر انواع محصولات لبنی نظیر انواع پنیرهای دیگر متداول در جهان، کره و روغن حیوانی که برای سلامت قلب مفید نیستند، پنیر آسیایی بسیار خوب است. این پنیر نه تنها چربی کمی دارد بلکه غنی از پروتئین بوده و میزان کلسترول LDL و تری گلیسیریدهای آن پایین است. پنیر آسیایی به نوع پنیر مصرفی متداول در ایران، هند و افغانستان گفته میشود.
گوجه فرنگی
وجود لیکوپن در گوجه فرنگی نه تنها مانع از تشکیل کلسترول میشود بلکه از اکسایش کلسترول LDL هم پیشگیری میکند از اینرو ریسک بروز بیماری قلبی کاهش مییابد. همچنین این ترکیب شیمیایی به حفظ فشارخون و کاهش ریسک حمله قلبی و سکته در صورت مصرف روزانه کمک میکند.
فلفل تند
مطالعه محققان نشان میدهد برنامه ۴ هفته ای رژیم غذایی حاوی فلفل تند موجب کاهش ضربان قلب در حالت اسراحت شد و به کنترل فشارخون کمک کرد. البته مصرف بیش از اندازه آن هم میتواند منجر به ترش کردن معده و سوءهاضمه شود.
پیاز
بسیاری از افراد از این موضوع آگاه نیستند که افزودن پیاز به رژیم غذایی میتواند ریسک بیماری قلبی را کاهش دهد و از بروز آن پیشگیری کند.